3D visualisatie laten maken

Bij VieaR brengen we producten, panden en alles wat je maar kan bedenken tot leven met 3D visualisaties. Een 3D visualisatie is uitermate geschikt om panden van binnen en buiten te laten zien. Maar ook producten kunnen we voor je visualiseren.

Verbouw je een woning, heb je een nieuwbouwwoning of ben je bezig met de herinrichting? Dan zijn onze 3D visualisaties wat voor jou! Voor zowel woningen als kantoorcomplexen en andere panden kunnen wij een 3D visualisatie creëren om jouw ontwerp inzichtelijk te maken. Met onze 3D visualisaties krijg jij en je (potentiële) klanten een kijkje in de toekomst. 


We kunnen visualiseren hoe de toekomst eruit komt te zien of de huidige situatie in beeld brengen. Zo bespaar jij tijd in de ontwikkelingsfase en kan je klanten of investeerders eerder aanspreken en overtuigen van jouw pand, dienst of product! 

3D visualisatie - KOI Kanpai

Visualisatie in 3D

Een 3D visualisatie kan je bij verschillende type projecten inzetten. Zo maken wij 3D vastgoed visualisaties die een woning of pand van binnen en/of van buiten laten zien. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de toekomst en potentie van de woning. Met 3D visualisaties kan jij jouw project op een leuke, snelle en duidelijke manier laten zien. Door gebruik te maken van een 3D visualisatie overtuig je je doelgroep met een super realistisch beeld. 

3D visualisatie voor Easy Clever Living B.V.

Voor Easy Clever Living B.V. hebben we onderstaande 3D visualisatie gemaakt. In deze 3D visualisatie krijg je een realistische beeld van de verschillende hoeken en ruimtes van de woning. Zo kan je kiezen voor meerdere camerahoeken in de 3D visualisatie om de woning tot zijn recht te laten komen. Zowel exterieur, interieur als een plattegrond - je hebt genoeg keuze om jouw project of ontwerp tot leven te brengen.


3D visualisatie - exterieur luxe prefab woning
3D visualisatie - exterieur luxe prefab woning
3D visualisatie - exterieur luxe prefab woning
3D visualisatie - exterieur luxe prefab woning
3D visualisatie - interieur luxe prefab woning
3D visualisatie - interieur luxe prefab woning
3D visualisatie - interieur luxe prefab woning
3D visualisatie - interieur luxe prefab woning
3D visualisatie - interieur luxe prefab woning
3D visualisatie - interieur luxe prefab woning
3D visualisatie - 3D plattegrond
3D visualisatie - 3D plattegrond

Transparante prijzen voor 3D visualisatie

Benieuwd naar de prijs? Begrijpelijk! Een 3D visualisatie is een investering in je dienstverlening en moet natuurlijk een meerwaarde kunnen bieden. 3D visualisaties ontwikkelen wij al vanaf €479,-. Je hebt hierbij de keuze uit een interieur visualisatie, exterieur visualisatie of 3D plattegrond. Daarnaast kan je ook kiezen voor een combinatie. In dat geval sturen we je een op maat gemaakte offerte toe. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden met je! 

Het laten maken van een 3D visualisatie

Interesse in een 3D visualisatie van jouw product, pand of woning? Dan ben je aan het juiste adres! We maken dit onder andere voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren. Vertel ons wat je voor ogen hebt en wij zorgen ervoor dat je dit zo mooi mogelijk kan tonen aan je (potentiële) klanten.


Wil je dat we een 3D visualisatie voor je maken of heb je vragen over onze werkwijze? Je kan ons altijd bereiken via mail op [email protected] of telefonisch op 06 - 53 76 90 16. Ook kan je het contactformulier op de over ons pagina gebruiken, als je daar toch bent kan je ook meer over ons te weten komen!

Projecten met 3D visualisatie

Benieuwd voor wie we onze 3D visualisaties maken? Krijg inspiratie van een aantal van ons recente projecten, waar we erg trots op zijn!

3D visualisatie - interieur Hart van Heteren

3D visualisatie projectinrichting

StudioMFD
Hart van Heteren

3D visualisatie - luxe prefab woning

3D visualisatie luxe prefab woning

Easy Clever Living B.V.

3D visualisatie - interieur Land en Bosch

3D visualisatie appartement

Land en Bosch

3D visualisatie - interieur KOI Kanpai

3D visualisatie retail

K.O.I Kanpai

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een 3D visualisatie nodig?

Created with Sketch.

Ben je een woning aan het verbouwen, krijg je een nieuwbouwwoning of wil je je woning herinrichten? Onze 3D visualisaties kunnen je daarbij helpen. Met onze 3D visualisaties kan je zowel woningen, panden of kantoorcomplexen visualiseren om jouw ontwerp tot leven te brengen. Benieuwd hoe jouw ideeën er in het echt uit zouden zien? Maak dan gebruik van onze 3D visualisaties. Hierbij krijg jij en/of je (potentiële) klanten te zien hoe je woning er in de toekomst uit gaat zien. 

Niet alleen voor de toekomstige panden kunnen onze 3D visualisaties ingezet worden. Je kan er ook voor kiezen om de huidige situatie in beeld te brengen. Op deze manier bespaar je tijd in de ontwikkelingsfase, zou je nog punten aan kunnen passen of je kan je klanten of investeerders overtuigen van jouw project!

Hoe werkt het proces voor een 3D visualisatie?

Created with Sketch.

Wanneer je kiest voor een 3D visualisatie, beginnen we natuurlijk eerst met een gesprek om jouw wensen in kaart te brengen. Daarna ontvangen we graag de bestanden zoals bouwtekeningen, en informatie over materialen, omgeving en inrichting. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw ideeën om te zetten naar een super realistisch beeld in 3D. 

Voor wie maken jullie 3D visualisaties?

Created with Sketch.

We maken onze 3D visualisaties voor verschillende klanten; projectontwikkelaars, makelaars, vastgoedondernemers en aannemers. Daarnaast kunnen we je als particulier ook helpen om jouw droomwoning te visualiseren, zodat je de woning van tevoren kan bezichtigen.